Badkamer

Marmer chique

Ontwerp van de badkamer

De wensen
van de klant

‘Een badkamer met een (hotel)chique uitstraling’

 

Een badkamer met een (hotel)chique uitstraling, dat was de enige wens van de klant. We ontvingen de plattegrond met maatvoering en kregen verder de vrije hand om een passend ontwerp te creëren.

 

De klant was zo tevreden dat elk klein detail uit de gemaakte 3D tekening in werkelijkheid werd gerealiseerd. Als wij denken aan een chique interieur, dan denken wij aan donkere en warme kleuren in combinatie met glanzende materialen.

Uitgelicht

Douchewand

De op maat gemaakte douchecabine is stijlvol en minimalistisch doordat er geen verstelbaar profiel is toegepast. Zeer nauwkeurig inmeten na betegelen is daarom noodzakelijk. De ’Pure’ douchewand van HSK biedt vele mogelijkheden in maatvoering en kleurstelling, waardoor er voor iedere situatie een oplossing mogelijk is.

Openingstijden
Showroom

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 16.00

Expeditie

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.30
Zaterdag: 08.00 – 15.00

Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

    Bezoek onze showroom in Helmond
    Alle tijd voor een
    goed adviesgesprek
    Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we alle tijd nemen om uw wensen te bespreken. Wij zorgen voor een opvolging die aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze expertise en aandacht voor detail garanderen een aanpak op maat, of het nu gaat om een groot project of een specifieke vraag. Wij staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren met kennis en toewijding.
    Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
    To top