Badkamer

Spa met industriële touch

Ontwerp van de badkamer

De wensen
van de klant

‘Een rustige badkamer waar gebruik wordt gemaakt van natuurlijke (hout)tinten’

 

Aardse tinten, hout(look) accenten en een vrijstaand bad. De klant wenst een spa-achtige sfeer, gecombineerd met een industriële touch. De basis moest bestaan uit beige of grijze tinten, doorgevoerd in de tegels en het stucwerk.

 

In hun ruime badkamer hebben we grote elementen geïntegreerd, zoals een ruime inloopdouche en een vrijstaand bad dat speels in de ruimte staat en een breed meubel. De warme, rustgevende sfeer wordt versterkt door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen.

Uitgelicht

Het badkamermeubel en de wandtegels

Het combineren van verschillende houttinten kan een uitdaging zijn. De kleuren moeten perfect bij elkaar passen óf totaal verschillend zijn van kleur. In deze ruimte is gekozen voor een tegenhangende kleur, namelijk een donker houtlook meubel gecombineerd met een lichte houtlook tegel. Een stijlvol contrast.
Openingstijden
Showroom

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 16.00

Expeditie

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.30
Zaterdag: 08.00 – 15.00

Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

    Bezoek onze showroom in Helmond
    Alle tijd voor een
    goed adviesgesprek
    Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we alle tijd nemen om uw wensen te bespreken. Wij zorgen voor een opvolging die aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze expertise en aandacht voor detail garanderen een aanpak op maat, of het nu gaat om een groot project of een specifieke vraag. Wij staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren met kennis en toewijding.
    Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
    To top