Badkamer

Bohemian Chique

Ontwerp van de badkamer

De wensen
van de klant

‘Een sfeervolle badkamer waar pastelkleuren en gouden details de rode draad zijn’

 

Een accenttegel in een roze pastelkleur en gouden kranen van Hotbath, is wat de klant voor de afspraak elders had gezien. Ze wilden een neutrale basis met uitgesproken elementen waarin een print of kleur verwerkt zit. Daarbij wilden ze dat elk detail in de badkamer een gouden afwerking zou hebben.

 

Gouden details zijn doorgevoerd in elk onderdeel van de badkamer: in de kranen, douchewand, spiegels, bedieningsplaat én accessoires.

Uitgelicht

Douchewand

De luxe ogende douchewand heeft gouden details en is voorzien van brons glas. Een glazen wand zorgt niet alleen voor meer lichtinval maar ook dat de badkamer ruimer oogt. Brons glas geeft een warme uitstraling, bijpassend bij de gekozen stijl. Uiteraard zijn de profielen goud, afgestemd op de kranen. Alle stalen hebben we in onze showroom bij elkaar gehouden om er zeker van te zijn dat alle kleuren met elkaar matchen.

Openingstijden
Showroom

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 16.00

Expeditie

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.30
Zaterdag: 08.00 – 15.00

Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

    Bezoek onze showroom in Helmond
    Alle tijd voor een
    goed adviesgesprek
    Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we alle tijd nemen om uw wensen te bespreken. Wij zorgen voor een opvolging die aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze expertise en aandacht voor detail garanderen een aanpak op maat, of het nu gaat om een groot project of een specifieke vraag. Wij staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren met kennis en toewijding.
    Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
    To top