Over Wouters

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke oplossingen

Van eigen pand tot assortiment

Wouters Bouwmaterialen zet zich actief in voor duurzaamheid, zowel in ons eigen pand als in onze producten. Ons bedrijfsgebouw is een toonbeeld van duurzaamheid, uitgerust met zonnepanelen en warmtepompen om vrijwel alle energie zelf op te wekken. Daarnaast bieden we een assortiment van biobased en cradle-to-cradle producten, en hebben de mogelijkheid om prefab hout-skelet woningen met u samen te stellen en te leveren. Niet alleen duurzaam, maar ook compleet gebouwd in 16 weken. Deze benadering onderstreept onze toewijding aan milieuvriendelijke oplossingen en duurzame bouwpraktijken, in lijn met de hedendaagse ecologische normen.

Bedrijfsvoering en productaanbod

Inzetten op duurzaamheid

Wij zetten sterk in op duurzaamheid, zowel in onze bedrijfsvoering als in ons productaanbod. Ons eigen pand is een voorbeeld van onze duurzame visie, met energieopwekking via zonnepanelen en warmtepompen. Wij bieden een scala aan duurzame producten, waaronder biobased, cradle-to-cradle, en prefab houtskeletbouw. Deze benadering benadrukt onze toewijding aan milieuvriendelijke bouwpraktijken en ondersteunt onze klanten in het realiseren van duurzame projecten.

Openingstijden
Showroom

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 16.00

Expeditie

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.30
Zaterdag: 08.00 – 15.00

Bert Bronneberg Adviseur bouwmaterialen
Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

    Bezoek onze showroom in Helmond
    Alle tijd voor een
    goed adviesgesprek
    Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we alle tijd nemen om uw wensen te bespreken. Wij zorgen voor een opvolging die aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze expertise en aandacht voor detail garanderen een aanpak op maat, of het nu gaat om een groot project of een specifieke vraag. Wij staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren met kennis en toewijding.
    Bert Bronneberg Adviseur bouwmaterialen
    To top