Over Wouters

Werkwijze

Werkwijze

Een klantgerichte benadering

De werkwijze van Wouters Bouwmaterialen is gefocust op het bieden van persoonlijke, deskundige service en het leveren van kwaliteitsproducten. Wij streven naar een klantgerichte benadering, waarbij we luisteren naar de specifieke behoeften van elke klant en maatoplossingen bieden. Ons ervaren team zet zich in om klanten te begeleiden in elke fase van hun project, van concept tot realisatie, met een nadruk op kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Wij regelen het

Jouw project laten
verwerken of plaatsen?

Bij Wouters Bouwmaterialen begrijpen we het belang van vakmanschap bij het plaatsen van tegels en sanitair. Daarom helpen we onze klanten niet alleen met het selecteren van de perfecte materialen, maar bieden we ook ondersteuning bij het vinden van bekwame vakmensen. Zo zorgen we ervoor dat uw project vakkundig wordt uitgevoerd, met een resultaat dat aan alle verwachtingen voldoet.

Openingstijden
Showroom

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 16.00

Expeditie

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.30
Zaterdag: 08.00 – 15.00

Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

    Bezoek onze showroom in Helmond
    Alle tijd voor een
    goed adviesgesprek
    Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we alle tijd nemen om uw wensen te bespreken. Wij zorgen voor een opvolging die aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze expertise en aandacht voor detail garanderen een aanpak op maat, of het nu gaat om een groot project of een specifieke vraag. Wij staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren met kennis en toewijding.
    Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
    To top