Tegels

Ruim assortiment aan

Vloertegels

Onze vloertegels combineren duurzaamheid met esthetisch design, geschikt voor een breed scala aan interieurs. Dankzij geavanceerde productietechnieken bieden we een diversiteit aan ontwerpen, kleuren en texturen. De uiterst duurzame aard van onze vloertegels zorgt voor blijvende schoonheid en functionaliteit, perfect voor elke ruimte in uw woning of bedrijf.

Ruim assortiment aan

Wandtegels

Onze wandtegel collectie omarmt de trend van het gebruik van vloertegels als wandbekleding, wat zorgt voor een opvallende, uniforme look. Tegelijkertijd bieden we ook een assortiment aan prachtige, kleinere geglazuurde wandtegels, perfect voor het toevoegen van een unieke uitstraling en karakter aan uw ruimte.

Project uitgelicht

Een kijkje in een
modern landelijke badkamer

‘Een toekomstbestendige badkamer in een modern landelijk jasje’

Een toekomstbestendige badkamer met een logische indeling. De klant houdt van een moderne uitstraling met warme elementen, ook wel bekend als modern landelijk. Voldoende opbergruimte was een belangrijke eis.

We hebben een logisch ingedeelde badkamer gerealiseerd, waarbij gebruiksvriendelijkheid voor de toekomst de rode draad vormt.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

    Maak een afspraak met een van onze adviseurs
    Ook zo’n mooi project laten realiseren?

    Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we alle tijd nemen om uw wensen te bespreken. Wij zorgen voor een opvolging die aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze expertise en aandacht voor detail garanderen een aanpak op maat, of het nu gaat om een groot project of een specifieke vraag. Wij staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren met kennis en toewijding.

    Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
    To top