Over Wouters

Alles voor de bouw

Wouters helpt u om uw bouwplannen tot leven wekken met onze hoogwaardige materialen en toegewijde, persoonlijke service.

Welkom bij Wouters

Voor hoogwaardige bouwmaterialen

Welkom bij Wouters Bouwmaterialen: Uw specialist in bouw, renovatie en interieur. Ontdek ons unieke assortiment en onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en stijl.

Kom meer te weten over Wouters

Historie

Familiebedrijf Wouters Bouwmaterialen staat bekend om zijn persoonlijke benadering, flexibele eigen logistiek en degelijke service.

Ons team

Het team van Wouters Bouwmaterialen onderscheidt zich door een combinatie van jarenlange ervaring en innovatieve aanpak.

Werkwijze

De werkwijze van Wouters Bouwmaterialen is gefocust op het bieden van persoonlijke, deskundige service en het leveren van kwaliteitsproducten.

Duurzaamheid

Wouters Bouwmaterialen zet zich actief in voor duurzaamheid, zowel in ons eigen pand als in onze producten.

Persoonlijke benadering

Op maat gemaakte oplossingen

Klanten kiezen voor Wouters vanwege onze persoonlijke benadering, uitgebreide expertise en service. Wij begrijpen de unieke eisen van elk bouwproject en staan klaar om met advies en zowel technische als esthetische oplossingen te ondersteunen.

Openingstijden
Showroom

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 16.00

Expeditie

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.30
Zaterdag: 08.00 – 15.00

Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

    Bezoek onze showroom in Helmond
    Alle tijd voor een
    goed adviesgesprek
    Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we alle tijd nemen om uw wensen te bespreken. Wij zorgen voor een opvolging die aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze expertise en aandacht voor detail garanderen een aanpak op maat, of het nu gaat om een groot project of een specifieke vraag. Wij staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren met kennis en toewijding.
    Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
    To top