Wouters voor de beste

Bouwmaterialen

Ruwbouwmaterialen

Ruwbouwmaterialen

Onze ruwbouwmaterialen, inclusief prefab-oplossingen, bieden een robuuste basis voor elk bouwproject. We leveren alles van traditionele bouwmaterialen zoals beton, stenen en isolatie tot moderne prefab-elementen voor muren, daken en funderingssystemen. Deze innovatieve prefab-oplossingen versnellen de bouwtijd en verhogen de efficiëntie, terwijl de kwaliteit en duurzaamheid van uw project worden gewaarborgd.

Afbouwmaterialen

Afbouwmaterialen

Voor de afbouwfase bieden wij een uitgebreide reeks materialen zoals lijmen, pleisters en plaatmateriaal, maar ook deuren, dakramen en vlizotrappen, om uw project te perfectioneren. Uiteraard aangevuld met de materialen uit onze Profpartner shop. Deze materialen zijn essentieel voor het comfort en de uitstraling van uw ruimte, en garanderen een naadloze afwerking van uw bouw- of renovatieproject.

Advies

Onze showroom vol inspiratie

In onze showroom bieden we persoonlijk advies en inspiratie voor uw bouw- en interieurprojecten. Onze experts staan klaar om u te begeleiden door ons uitgebreide assortiment, u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en uw ideeën tot leven te brengen. Met onze sfeervolle opstellingen krijgt u een realistisch beeld van de mogelijkheden, of het nu gaat om tegels, sanitair, of andere bouwmaterialen. Wij zorgen ervoor dat uw bezoek aan onze showroom een inspirerende en verhelderende ervaring is.

Openingstijden
Showroom

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 16.00

Expeditie

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.30
Zaterdag: 08.00 – 15.00

Bert Bronneberg Adviseur bouwmaterialen
Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

    Bezoek onze showroom in Helmond
    Alle tijd voor een
    goed adviesgesprek
    Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we alle tijd nemen om uw wensen te bespreken. Wij zorgen voor een opvolging die aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze expertise en aandacht voor detail garanderen een aanpak op maat, of het nu gaat om een groot project of een specifieke vraag. Wij staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren met kennis en toewijding.
    Bert Bronneberg Adviseur bouwmaterialen
    To top