Wouters voor jou

Tegels & Sanitair

Assortiment

Tegels

Ons tegelassortiment biedt een uitgebreide keuze voor elke stijl en toepassing. Van klassieke designs tot moderne looks, onze tegels zijn zorgvuldig geselecteerd voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetische waarde. Perfect voor zowel interieur als exterieur, onze tegels zijn ideaal voor het creëren van unieke ruimtes die uw persoonlijke smaak weerspiegelen.

Collectie

Sanitair

Onze sanitaircollectie combineert functionaliteit met stijl, samengesteld om elke badkamer te transformeren in een oase van comfort en luxe. Van elegante baden tot moderne douche-oplossingen, wij bieden een scala aan hoogwaardige producten die niet alleen voldoen aan de hedendaagse comforteisen, maar ook bijdragen aan de esthetiek van uw badkamer.

Project uitgelicht

Een kijkje in een
tijdloos luxe badkamer

‘Een samenhangend interieur in de gehele woning: tijdloos, functioneel en luxe’

De vrijstaande villa wordt volledig gerenoveerd, waarvoor de familie een binnenhuisarchitect in de arm heeft genomen om een totaalontwerp te realiseren. De nadruk lag op functionaliteit en strakke lijnen, met een ontwerp dat zowel luxe als tijdloos is en warmte uitstraalt. Met een aantal meegenomen sfeerbeelden gingen wij aan de slag.

Openingstijden
Showroom

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 16.00

Expeditie

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.30
Zaterdag: 08.00 – 15.00

Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

    Bezoek onze showroom in Helmond
    Alle tijd voor een
    goed adviesgesprek
    Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we alle tijd nemen om uw wensen te bespreken. Wij zorgen voor een opvolging die aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze expertise en aandacht voor detail garanderen een aanpak op maat, of het nu gaat om een groot project of een specifieke vraag. Wij staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren met kennis en toewijding.
    Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
    To top