Wouters voor

Iedereen

Wij staan klaar voor een diverse groep klanten: van particuliere woningeigenaren tot professionele aannemers en innovatieve architecten. Ons doel is het bieden van kwaliteitsoplossingen voor elk type bouw-en renovatieproject, groot of klein, met een focus op vakmanschap en klanttevredenheid.
Waar kunnen wij u mee helpen?
 Ik ben een
 op zoek naar
Daarom kiest u voor Wouters
  • Deskundig advies & 40+ jaar ervaring
  • Meer dan 2000 m² inspiratie in onze showroom
  • Dagelijks vanaf 8 uur geopend
  • Snelle en flexibele levering
Uitgebreid assortiment

Voor oplossingen
op maat

Ons assortiment omvat hoogwaardige bouwmaterialen, tegels en sanitair, zorgvuldig geselecteerd om aan de meest uiteenlopende eisen en stijlen te voldoen. Wij begrijpen de unieke behoeften van zowel de groothandel als de detailhandel en bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke vereisten van elk project.

Wie ben jij?

Professionele verwerker

Voor vakmensen die kwaliteit en betrouwbaarheid zoeken, bieden wij een breed scala aan materialen die voldoen aan technische eisen voor diverse projecten.

Aannemer

Aannemers waarderen onze efficiënte, kosteneffectieve oplossingen en ons brede aanbod dat elk bouwproject kan ondersteunen.

Zelfbouwer

Voor de zelfbouwer, die in eigen beheer een huis bouwt, bieden wij een compleet assortiment en deskundig advies om hun bouwproject van begin tot eind succesvol te begeleiden.

Particulier

Particulieren vinden bij ons stijlvolle en functionele oplossingen voor hun thuisomgeving, met persoonlijke service en advies.

Architect / ontwerper

Voor architecten en ontwerpers bieden wij unieke, hoogwaardige materialen die creativiteit ondersteunen en visies tot leven brengen.

Openingstijden
Showroom

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 16.00

Expeditie

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.30
Zaterdag: 08.00 – 15.00

Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

    Bezoek onze showroom in Helmond
    Alle tijd voor een
    goed adviesgesprek
    Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we alle tijd nemen om uw wensen te bespreken. Wij zorgen voor een opvolging die aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze expertise en aandacht voor detail garanderen een aanpak op maat, of het nu gaat om een groot project of een specifieke vraag. Wij staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren met kennis en toewijding.
    Noortje Gubbens Adviseur Tegels & Sanitair
    To top